За мен

Мечтите, които изглеждат невъзможни и непостижими, за тях мечтайте - днес, утре, всеки ден. Защото всеки ден е от значение!

Kазвам се Краси Ангелова. Родена съм и живея в Плевен. Омъжена съм и се радвам на успешен дългогодишен брак. Майка съм на 3 прекрасни деца – Стефани на 12 години, Александър на 9 години и Кристиан Даниел на 2 години и 8 месеца. През 2004 г. аз и съпругът ми създадохме TECHNOARENA – голяма компания за електродомакински уреди. Ръководим онлайн магазин Technoarena.bg, верига от 10 магазина, както и дистрибуционна мрежа в цялата страна. Организираме и менажираме бизнесът си успешно вече 16 години с помощта на 40 души персонал, зает в дейността.

В забързаното ми ежедневие, наред с грижата за трите ни деца и бизнеса ни, успявам да отделя време и за себе си като се занимавам с фитнес, практикувам йога и медитация. Тези часове на релакс ми помагат да постигна баланса между семейство, професионална реализация и личностно развитие. В почивните дни се отдавам на семейството си, което е безценен източник на вълнение и удоволствие. Всеки миг, прекаран с любимите ми хора е една нова сътворена реалност на радост и вдъхновение.

Завършила съм висшето си образование в България със специалност „Финанси“. След дългогодишен опит в бизнес среда и отлично позициониране на бранда чрез маркетингови и рекламни подходи, съм готова да споделя работеща формула за бизнес растеж на малки и средни предприятия, както и на новосъздаващи се такива. И тъй като бизнесът сам по себе си не е само и единствено стратегическо планиране, а е свързан и с психологически подход, както към клиентите, така и към управлявания персонал, аз поех по пътя на личностното развитие с фокус менторство, коучинг и трансформация. През последните години преминах през различни онлайн тренинги и курсове на български и световни лидери в областта на личностното и духовно развитие, които създадоха основа и желание у мен, да споделя знанията си с Вас. Защото всички ние заслужаваме да сме успешни и удовлетворени от това, с което се занимаваме и от резултатите, които постигаме всеки ден. Преминала съм обучения по Енергийна Психология /БАРЕП/ с лектор Марти Иванова, Дигитален маркетинг в DIGITAL PRO при Стилиян Запорожанов и още 12 различни успешни лектори в своята област, Групов Коучинг в Kaizen Int Ltd с лектор Моузес Налока (ученик на Тони Робинс, постигнал личен рекорд – генериран оборот от продажби за Toни Робинс от 1 000 000 лева за малко повече от месец). Към настоящия момент се обучавам в International Coaching Federtaion /ICF/ – Сертифицирана Международна Програма с ментори Неда Алкалай и Мария Стайкова, изявени лидери в коуч тренинга. Светът е в движение. Ние се движим, за да вървим напред и за да се развиваме, да откриваме себе си по нов и неповторим начин.


Всички знания, които съм придобила ми помогнаха да опозная и разбера по-добре себе си и мястото, на което живея, да осъзная, че убежденията на всеки един от нас го свързват с реалността, която той сам сътворява. Всеки може да реализира живота, за който мечтае, стига да вярва и да бъде целеустремен. Дори и понякога да падаме, това не трябва да ни демотивира, важно е да продължим по пътя си и да не спираме да мечтаем и благодарим за всичко, което животът ни поднася. Искам да споделя опита си с Вас и заедно да преминем по пътя на Вашия успех и Вашите мечти!

Вдъхновена от личния и професионалния си успех, създадох Дневник на Благодарността с идеята да помогна на всеки, който желае да разгърне потенциала си, да придобие нови и полезни навици по пътя към успеха, да създаде собствените си мечти и желания и да ги изживее пълноценно в изобилие и лекота. Всички ресурси за реализацията на това, което искаме са вътре в самите нас. Трябва единствено да повярваме в себе си. Аз вярвам във всеки един от Вас, защото всеки нов ден е ново начало и една прекрасна възможност! Всяка мечта е реална и постижима! Разбрах, че щастието и благополучието се определят от нашите решения. Промяната е въпрос на личен избор и едва, когато направим крачка към нея, вратите започват сами да се отварят. Ще споделя с радост знанията си и ще Ви помогна да изградите в себе си подходяща нагласа, която да доведе до удовлетворяващ резултат в личен и професионален план. Да го направим заедно!

Краси Ангелова

Изберете как да постигнете своя успех

И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ - отделяйте време да благодарите за нещата, които Ви се случват днес и за тези, които искате да Ви се случат!

Благодаря на всички Вас!
Краси Ангелова